Kontrollerar vilka säkra utskriftsfiler som har avbrutits

När en säker utskrift avbryts, registrerar maskinen automatiskt annulleringen i en logg. Om maskinen har skapat en annuleringslogg visas “Säkert utskrjobb raderat Tryck på användarverktyg” på kontrollpanelen när maskinen är i kopieringsläge.

Bild av användarpanelens skärm

Bild av användarpanelens skärm

Gör såhär för att kontrollera vilka säkra utskriftsfiler som har avbrutits.

1När meddelandet Säker utskrift visas, tryck på [Användarverktyg].

Bild av knappen Användarverktyg

2Tryck på [Uppåtpil][Nedåtpil] för att hitta en fil vars namn börjar med ett "!"-tecken.

Utropstecknet indikerar att jobbet har avbrutits.

Bild av användarpanelens skärm

Identifiera den säkra utskriftsfilen genom att kontrollera tid och användar-ID.

För att ta bort loggposten följer du stegen nedan.

3Tryck på [OK].

4Tryck på [Radera].

Loggen tas bort.

Om det finns kvarvarande säkra utskriftsloggar eller -filer i maskinen återgår displayen till listan över dessa. Om inga återstår, återgår displayen till startskärmen.

Obs

• Tryck på [Escape] om du vill gå tillbaka till föregående nivå i menyträdet.

• Öppna menyn och ändra maskinens inställningar genom att trycka på [Skanner] eller [Fax] och tryck sedan på [Användarverktyg]. För att kontrollera den säkra utskriftsloggen, tryck på [Kopiera] för att återgå till kopieringsläget.

• Maskinen har en logg över de 10 senaste avbrutna jobben. Om en säker utskriftsfil avbryts när maskinens logg är full, tas den äldsta posten automatiskt bort.

• Meddelandet “Säkert utskrjobb raderat Tryck på användarverktyg” försvinner när alla loggposter har raderats.

• Loggen rensas när maskinen stängs av.