Basisbewerking voor het opslaan van scanbestanden

In deze paragraaf wordt de basisbewerking voor het opslaan van scanbestanden beschreven.

1. Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd zijn.

Druk op de knop [Instellingen verwijderen] als een vorige instelling blijft staan.

2. Plaats de originelen.

3. Druk op [Best. opsl.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk op [Opslaan op HDD].

5. Geef indien nodig de bestandsgegevens op zoals [Gebruikersnaam], [Bestandsnaam] en [Wachtwoord].

Zie "Bestandsinformatie opgeven voor een opgeslagen bestand" voor meer informatie.

6. Druk op [OK].

7. Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen, zoals resolutie en scangrootte, op te geven.

Zie "Verschillende scannerinstellingen" voor meer informatie.

Schermafbeelding bedieningspaneel

8. Geef indien noodzakelijk de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

9. Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om instellingen zoals origineelrichting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

10. Druk op de [Start]-knop.