Tegelijkertijd opslaan en verzenden via e-mail

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe een bestand kan worden opgeslagen en gelijktijdig per e-mail kan worden verzonden.

1. Druk op [Best. opsl.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer [Opsl. op HDD + Verz.].

3. Indien nodig kunt u de gegevens van het opgeslagen bestand opgeven zoals [Gebruikersnaam], [Bestandsnaam] en [Wachtwoord].

Zie "Bestandsinformatie opgeven voor een opgeslagen bestand" voor meer informatie.

4. Druk op [OK].

5. Geef de bestemming op, pas andere benodigde instellingen aan en verzend het e-mailbericht.

Zie "Basisbewerking voor het verzenden van scanbestanden via e-mail" voor meer informatie over het verzenden van een bestand via e-mail.

6. Druk op de [Start]-knop.