HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Scannerhandleiding
Lees dit eerst
Het versturen van een scanbestand per e-mail
U kunt scanbestanden als bijlage bij e-mails voegen en deze via bijvoorbeeld LAN en internet verzenden.
Scanbestanden naar mappen verzenden
Met behulp van de scan-to-folderfunctie kunt u scanbestanden over het netwerk naar gedeelde mappen, mappen op FTP-servers of NetWare-mappen versturen. U kunt gescande bestanden naar een gedeelde map op een computer sturen door gewoon het origineel te plaatsen en het bedieningspaneel te gebruiken om de ontvanger op te geven.
Scanbestanden verzenden met WSD
Web Services on Devices (WSD) is een functie die kan worden gebruikt met Windows Vista, Windows 7 en andere compatibele besturingssystemen. Met WSD kunt u bestanden die door dit apparaat zijn gescand, versturen naar een specifieke computer op uw netwerk.
Bestanden opslaan met de scanfunctie
Met behulp van de scanfunctie kunt u scanbestanden op het apparaat opslaan en de opgeslagen bestanden vervolgens per e-mail of via scan-to-folder verzenden.
Scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugenopslagapparaat
Als uw apparaat voorzien is van de optionele mediasleuf, dan kunt u met behulp van de scannerfunctie scanbestanden op een verwijderbaar geheugenopslagapparaat opslaan. U kunt documenten makkelijke digitaliseren en opslaan, zonder hulp van een computer.
Scanbestanden bezorgen
Met de ScanRouter-bezorgingssoftware kunt u op verschillende manieren scanbestanden bezorgen die door het apparaat gemaakt zijn.
Originelen scannen met de TWAIN-compatibele netwerkscanner
Met het TWAIN-stuurprogramma kunt u vanaf een clientcomputer via het netwerk originelen op het apparaat scannen.
Verschillende scannerinstellingen
In dit hoofdstuk worden verschillende scannerinstellingen beschreven.
Scannereigenschappen
In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Scannereigenschappen beschreven.
Bijlage