Opgeslagen afdrukbestanden verwijderen

Als u het afgedrukte document niet meer nodig hebt, kunt u de Opgeslagen afdrukbestanden verwijderen.

1. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de [Printer]-knop om het printerscherm weer te geven.

2. Druk op [Afdruktaken].

3. Druk op [Lijst opgesl. afdr.tk.].

Een lijst afdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

Sommige afdruktaken worden, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, mogelijk niet weergegeven.

4. Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen door er op te drukken.

Druk nogmaals op de gehighlighte taak om een selectie te annuleren.

5. Druk op [Verwijd.].

Het bevestigingsscherm wordt weergegeven.

6. Voer in het wachtwoordscherm het wachtwoord in met behulp van de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

Wanneer er een onjuist wachtwoord is ingevoerd, wordt er een bevestigingsscherm weergegeven. Druk op [OK] om het wachtwoord opnieuw in te voeren.

Ga door met de volgende stap als u nog geen wachtwoord heeft ingesteld.

7. Druk op [Ja].

Het geselecteerde bestand wordt verwijderd.