Beveiligde afdrukbestanden verwijderen

Als u het afgedrukte document niet meer nodig hebt, kunt u het beveiligde afdrukbestand verwijderen.

1. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de [Printer]-knop om het printerscherm weer te geven.

2. Druk op [Afdruktaken].

3. Druk op [Takenlijst Bev. afdruk].

Een lijst afdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

Sommige afdruktaken worden, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, mogelijk niet weergegeven.

4. Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen door er op te drukken.

Druk nogmaals op de gehighlighte taak om een selectie te annuleren.

5. Druk op [Verwijd.].

Er wordt een wachtwoordvenster weergegeven.

6. Voer het wachtwoord in met de cijfertoetsen en druk op [OK].

Het bevestigingsscherm wordt weergegeven.

Als het wachtwoord niet correct is ingevoerd, wordt opnieuw een bevestigingsscherm weergegeven. Druk op [Afsluit.] om het wachtwoord opnieuw in te voeren.

Als er meerdere afdrukbestanden zijn geselecteerd, worden alleen de bestanden verwijderd die overeenkomen met het opgegeven wachtwoord. Het aantal bestanden dat wordt verwijderd, wordt weergegeven in het bevestigingsscherm.

7. Druk op [Ja].

Het geselecteerde bestand wordt verwijderd.