Ontvangen documenten naar gespecificeerde lijnen routeren wanneer de optionele extra G3-lijn is geïnstalleerd

Dit apparaat kan ontvangen documenten routeren naar gespecificeerde lijnen, wanneer de optionele extra G3-lijn is geïnstalleerd.

Wanneer de optionele G3-lijn is geïnstalleerd, kunt u ontvangen documenten apart voor elke lijn routeren. Voordat u deze functie gaat gebruiken, moet u eerst een SUB-code voor elke lijn registreren.

Registreer "1" voor G3-1, "2" voor G3-2 en "3" voor G3-3.

U dient faxbestemmingen, IP-faxbestemmingen, internetfax-bestemmingen, e-mailbestemmingen en mapbestemmingen te registreren als verzendbestemmingen van de Persoonlijke box of de eindontvanger van de Doorzendbox. Deze functie kunt u alleen gebruiken wanneer alle instellingen zijn gemaakt.