Versturen via een faxlijn

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een faxnummer invoert.

Gebruik de cijfertoetsen aan de rechterkant van het bedieningspaneel om nummers in te voeren.

1. Controleer of [Fax] is geselecteerd.

2. Voer het faxnummer in met de cijfertoetsen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op de [Wis/Stop]-knop en probeert u het opnieuw.

Als u tijdens het toevoegen van een bestemming op het dit tabblad voor het type verzending drukt, wordt het type verzending overgeschakeld tussen fax/IP-Fax, Internet fax, e-mail en map.

3. Druk op de [Start]-knop.

Het apparaat begint het scannen van het origineel en slaat dit op in het geheugen. Wanneer het scannen stopt, gaat de indicator Communiceren branden en start de verzending.

Verwante onderwerpen

Een pauze invoeren
Een toon invoeren