De lijnpoort wijzigen

Selecteer een lijnpoort of protocol die moet worden gebruikt voor standaardfax of IP-Faxverzending.

Wanneer de extra G3-interface is geïnstalleerd, kunt u maximaal op drie poorten aansluiten.

Belangrijk

G3

G3 wordt geselecteerd na inschakeling of wanneer het apparaat is gereset. Als u de extra G3-interface installeert, kunt u "G3-1", "G3-2", "G3-3" of "G3 Auto" selecteren, afhankelijk van het nummer van de geïnstalleerde eenheid.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Meerdere poorten

Als de extra G3-interface-eenheid is geïnstalleerd, kan over drie lijnen tegelijk worden gecommuniceerd.

In de onderstaande tabel ziet u de beschikbare protocolcombinaties voor elk lijntype.

Optie

Beschikbare lijntypes

Beschikbare protocolcombinaties

Zonder optie

PSTN

G3

Extra G3-interface-eenheid

PSTN plus PSTN

G3 plus G3

Extra G3-interface-eenheid plus Extra G3-interface-eenheid

PSTN plus PSTN plus PSTN

G3 plus G3 plus G3

IP-Fax

Voor het verzenden van een IP-Fax selecteert u "SIP" of "H.323" als protocol.

Als u "SIP" en "H.323" op het scherm wilt weergeven, stelt u de juiste instellingen onder "Oorspr. instellingen" in het menu Faxeigenschappen in. Als u gebruikmaakt van SIP, geeft u "Activeren SIP" en "SIP instellingen" op. Als u H.323 gebruikt, geeft u "Activeren H.323" en "H.323 instellingen" op. Zie "Oorspronkelijke instellingen" voor meer informatie over deze instellingen.

Vraag uw beheerder of u "SIP" of "H.323" als protocol moet selecteren.

1. Druk op [Select. Lijn].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer de lijn die u wilt gebruiken.

Als u "G3 Auto" selecteert, gebruikt het apparaat een willekeurige beschikbare lijn. Dit bevordert de efficiëntie.

Als een optionele extra G3-interface-eenheid is geïnstalleerd

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer twee optionele extra G3-eenheden zijn geïnstalleerd

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer H.323/SIP zijn ingesteld op "Aan"

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [OK].

Het stand-byscherm verschijnt.

Verwante onderwerpen

Gelijktijdige broadcast met behulp van meerdere lijnpoorten