Een toon invoeren

Met deze functie kan een apparaat dat is aangesloten op een impulskieslijn toonsignalen verzenden (bijvoorbeeld wanneer u een speciale dienst wilt gebruiken op een toonkieslijn).

Wanneer u op [Toon] drukt, kiest het apparaat het nummer met behulp van toonsignalen.

In dit hoofstuk wordt uitgelegd hoe u de toonfunctie moet gebruiken met Direct kiezen als voorbeeld.

1. Druk op [Dir.kz.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Voer het faxnummer in met de cijfertoetsen.

3. Druk op [Toon].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Voer het nummer in dat u via toonkiezen wilt kiezen met behulp van de cijfertoetsen.

5. Druk op de [Start]-knop.

Verzending begint.

Voor het annuleren van een verzending drukt u op de [Wis/Stop]-knop en verwijdert u de originelen.

Na verzending verschijnt het stand-bydisplay.