HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Printerhandleiding
Lees dit eerst
Het apparaat voorbereiden
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u dit apparaat op uw computer kunt aansluiten en hoe u het printerstuurprogramma kunt installeren.
Documenten afdrukken
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u documenten afdrukt met het printerstuurprogramma. De geavanceerde afdrukfuncties zoals nieten en perforeren worden eveneens beschreven.
Opgeslagen documenten afdrukken
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u documenten kunt afdrukken die zijn opgeslagen in het apparaat.
Bestanden afdrukken vanaf een extern geheugenapparaat
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u bestanden rechstreeks kunt afdrukken vanaf een verwijderbaar geheugenapparaat (bijv. een USB-stick) dat aangesloten is op het apparaat.
Opslaan en afdrukken met gebruikmaking van de documentserver
In dit hoofdstuk wordt uitleg gegeven over het gebruik van de functie documentserver.
Printereigenschappen
Dit hoofdstuk beschrijft de gebruikersinstellingen van het menu Printereigenschappen.
Bijlage