HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen
Lees dit eerst
Systeeminstellingen
In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Systeeminstellingen beschreven.
Het apparaat aansluiten
Dit hoofdstuk beschrijft hoe u het apparaat op het netwerk kunt aansluiten en hoe u de netwerkinstellingen kunt instellen.
Een afdrukserver gebruiken
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het apparaat configureert als netwerkprinter.
Toezicht houden op het apparaat en het apparaat configureren
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het apparaat controleert en configureert.
Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties
Dit hoofdstuk beschrijft hoe u bestemmingen en gebruikers registreert in het adresboek. Voor meer informatie over hoe u de Systeeminstellingen opent, raadpleegt u "Gebruikersinstellingen openen".
Speciale bewerkingen onder Windows
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u bestanden rechtstreeks vanuit Windows of met een Bluetooth-apparaat afdrukt.
Bijlage