HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Kopieer- en Document Serverhandleiding
Lees dit eerst
Originelen plaatsen
Dit hoofdstuk geeft uitleg over de soorten originelen die u kunt instellen en hoe u originelen moet plaatsen.
Basisfuncties kopiëren
In dit hoofdstuk wordt de procedure voor het maken van kopieën beschreven.
Geavanceerde kopieerfuncties
Dit hoofdstuk beschrijft de procedure voor het maken van kopieën in verschillende modi.
Documentserver
Het gebruik van de Document Server maakt het u mogelijk om documenten op de harde schijf van het apparaat op te slaan. U kunt ze dus later afdrukken, na het toepassen van de gewenste configuraties.
Kopieerapparaat- en Document Servereigenschappen
Dit hoofdstuk beschrijft de gebruikersinstellingen van het Kopieerapparaat/Document Server eigenschappen-menu.
Bijlage
In dit hoofdstuk worden de specificaties van het kopieerapparaat en de onderlinge compatibiliteit van functies beschreven.