Faksin vastaanottaminen

Tässä osassa esitellään faksin vastaanottotilat ja vastaanoton perustoimet.

Tärkeää

• Tärkeää faksia vastaanotettaessa on suositeltavaa tarkistaa vastaanotetun faksin sisältö lähettäjän kanssa.

• Laite ei ehkä pysty vastaanottamaan fakseja, kun vapaa muistitila on vähissä.

• Jos ilmenee tulostusongelma, faksi tallennetaan muistiin. Tallennetut vastaanotetut asiakirjat tulostetaan heti, kun ongelma on ratkaistu.

• Jos virta on katkaistuna laitteesta tietyn ajan (esimerkiksi virta on katkaistu virtakytkimellä tai on sattunut sähkökatko), kaikki muistiin tallennetut asiakirjat menetetään. Tulosta tallennetut asiakirjat ennen virran katkaisemista (esimerkiksi ennen laitteen siirtämistä toiseeen paikkaan).

Huom.

• Tämän laitteen käyttäminen puhelimena edellyttää ulkoisen puhelimeen käyttämistä.

• Faksien tulostamisessa voi käyttää vain A4-, Kirje- tai Legal-kokoista paperia.

• Jos kasetti 2 on asennettu, paperin syöttöön käytettävän kasetin voi valita [Kasetin käyttö: faksi] -asetuksella.