Faksin vastaanotto FAKSI/PUH-tilassa

Kun vastaanottotilaksi on valittu FAKSI/PUH, laite vastaanottaa automaattisesti faksin, jos saapuva puhelu on faksipuhelu, ja hälyttää, jos saapuva puhelu on äänipuhelu.

1. Puhelun saapuessa laite yrittää viiden sekunnin ajan tunnistaa faksin merkkiäänen.

Jos faksin merkkiääni kuuluu, laite alkaa vastaanottaa faksia automaattisesti.

2. Jos faksin merkkiääntä ei kuulu, laite alkaa hälyttää ja yrittää edelleen tunnistaa faksin merkkiäänen [Faksiasetukset]-kohdan asetuksessa [F/P-soittoaika] määritellyn ajan kuluessa.

• Jos laite havaitsee faksin merkkiäänen tai jos luuria ei nosteta, laite alkaa vastaanottaa faksia automaattisesti.

• Aloittaaksesi tavallisen puhelinsoiton, nosta luuri ja paina [Facsimile] -painiketta ja sitten [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta. Jos kuulet faksin merkkiäänen tai ääntä ei kuulu ollenkaan, vastaanota faksi manuaalisesti.

• Jos nostat luurin, mutta kohdassa [F/P-soittoaika] määritetty aika kuluu ennen kuin tavallinen puhelinsoitto alkaa, laite alkaa automaattisesti vastaanottaa faksia.

Huom.

• Kun nostat luurin vastataksesi puhelinsoittoon, muista painaa [Facsimile] -painiketta aktivoidaksesi faksi-tilan, ennen kuin painat [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta. Jos kone ei ole faksi-tilassa, et voi aloittaa tavallista puhelinsoittoa [Tyhjennys/Pysäytys]-painikkeella.