LAN-faksin ohjaimen asetuksissa määritettävät asetukset

Tässä osassa kuvataan asetukset, jotka voit määrittää LAN-faksin ohjaimen asetuksissa.

image

1. Paperikoko

Määrittää paperikoon.

• Asiakirjan koko

Määrittää lähetettävän asiakirjan paperikoon. Jos paperikoko on määritetty sovelluksessa, sitä käytetään. Muussa tapauksessa käytetään tässä määritettyä paperikokoa.

• Lähetyskoko

Näyttää lähetettävän faksin todellisen paperikoon. Faksin todellinen koko on A4, jos faksattavan asiakirjan koko on A3, B4 tai pienempi kuin A4. A3/B4-kokoiset asiakirjat pienennetään lähetyskokoon automaattisesti.

2. Suunta

Tällä määritetään sivun suunta.

3. Tarkkuus

Määrittää tarkkuuden.

• Vakio

Valitse tämä, jos asiakirjassa on normaalikokoisia merkkejä.

• Hieno

Valitse tämä, jos asiakirjassa on pienikokoisia merkkejä.

• Valokuva

Valitse tämä, jos asiakirjassa on kuvia, esim. valokuvia tai varjostettuja piirroksia.

4. Tietoja

Näyttää LAN-faksin ohjaimen version.

5. Palauta oletusas.

Palauttaa asetusten oletusarvot.

Huom.

• Tässä määritetyt asetukset koskevat vain nykyistä sovellusta.