Käyttöopas

Laitteen opas

Tämä luku sisältää perustietoja tuotteesta ja tästä käyttöoppaasta.

Aloittaminen

Tämä osa sisältää laitteen asennus- ja määritysohjeet sekä tietoja laitteen kanssa käytettävistä yhteyksistä ja paperin käsittelystä.

Tulostintoimintojen käyttäminen

Tässä osassa on tietoja tulostintoimintojen käyttämisestä.

Kopiointitoimintojen käyttäminen

Tässä osassa kuvataan kopiointitoiminnot.

Skanneritoimintojen käyttäminen

Tässä osassa kuvataan skanneritoiminnot.Skannaustapoja on kaksi: skannaus ohjauspaneelista ja skannaus tietokoneesta (TWAIN-skannaus).

Faksitoimintojen käyttäminen

Tässä osassa kuvataan faksitoiminnot.

Laitteen konfigurointi ohjauspaneelin avulla

Tässä osassa kuvataan, miten laitteen toiminta-asetukset konfiguroidaan ja niitä muutetaan ohjauspaneelia käyttäen.Laitetta voidaan käyttää sen oletusasetuksilla, mutta konfiguraatiota voidaan myös muuttaa vastaamaan käyttäjän tarpeita. Asetuksiin tehdyt muutokset tallennetaan, vaikka laitteesta katkaistaisiin virta.

Laitteen konfigurointi Web Image Monitorissa

Voit tarkistaa laitteen tilan tai muuttaa sen asetuksia suoraan Web Image Monitorissa.

Vianetsintä

Tämä osa sisältää ohjeita laitteen käytössä ilmenevien ongelmien ratkaisemiseen.

Huolto

Tämä osa kuvaa laitteen huoltotoimenpiteet.

Liite