Vastaanottotilan valitseminen

Tässä osassa esitellään, miten vastaanottotila valitaan.

Vastaanottotilat ovat seuraavat:

Käytettäessä laitetta vain faksilaitteeena

Valitse seuraava tila, jos laitteeseen ei ole kytketty ulkoista puhelinta tai puhelinvastaajaa:

• Vain faksi -tila (automaattinen vastaanotto)

Tässä tilassa laitetta käytetään vain faksilaitteena, ja se vastaanottaa faksit automaattisesti.

Käytettäessä laitetta ulkoisen laitteen kanssa

Valitse jokin seuraavista tiloista tila, jos laitteeseen on kytketty ulkoinen puhelin tai puhelinvastaaja:

• Manuaalinen tila (manuaalinen vastaanotto)

Tässä tilassa puheluihin on vastattava ulkoisen puhelimen avulla. Jos puhelu on faksipuhelu, faksin vastaanotto on aloitettava manuaalisesti.

• Vain faksi -tila (automaattinen vastaanotto)

Tässä tilassa laite vastaa automaattisesti kaikkiin saapuviin puheluihin faksin vastaanottotilassa.

• FAKSI/PUH-tila (automaattinen vastaanotto)

Tässä tilassa puheluihin voi vastata ulkoisen puhelimen avulla ja vastaanottaa faksit automaattisesti.

• FAKSI/TAD-tila (automaattinen vastaanotto)

Tässä tilassa laitetta voi käyttää ulkoisen puhelinvastaajan kanssa.

1Paina [Käyttäjän työkaluissa] -painiketta.

image

2Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [Faksiasetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

3Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [VO-asetukset] ja paina sitten [OK] -painiketta.

4Valitse [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] -painikkeilla [VO-tila] ja paina sitten [OK] -painiketta.

5Valitse haluamasi vastaanottotila painikkeilla [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK] -painiketta.

6Vahvista asetus ja paina sitten [image] -painiketta.

7Palaa aloitusnäyttöön painamalla [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

Huom.

• Voit siirtyä valikon edelliselle tasolle painamalla [image] -painiketta.

• Muista asettaa FAX/TAD-tilassa ulkoinen vastaaja vastaamaan puheluihin viiden soiton sisällä, koska tämän jälkeen laite alkaa automaattisesti vastaanottaa fakseja.