Puhelinlinjaan liittäminen

Voit liittää laitteen suoraan yleiseen puhelinverkkoon (PSTN) tai yksityisen puhelinvaihteen (PBX) kautta.

Voit myös liittää laitteeseen ulkoisen puhelimen, jolloin samaa puhelinlinjaa voi käyttää myös tavallisiin puheluihin.

TÄRKEÄÄ

• image: Käytä vain No. 26 AWG -kaapelia tai paksumpaa tietoliikennekaapelia. Niiden käyttäminen vähentää tulipalon vaaraa.

Tärkeää

• image: Yhdysvaltain lain mukaan puhelinnumerotunnus (faksinumero) on ohjelmoitava laitteeseen, ennen kuin sen voi liittää yleiseen puhelinverkkoon.

• Varmista, että liittimen tyyppi on oikea, ennen kuin aloitat.

1Poista kaapelikansi.

image

2Liitä puhelinkaapeli LINE-liitäntään.

image

3Jos käytät ulkoista puhelinta, liitä se TEL-liitäntään.

image

4Vie puhelinkaapeli kaapelikannen aukon läpi.

image

5Työnnä kaapelikannen kielekkeet laitteen aukkoihin.

image

6Aseta kaapelikansi paikalleen.

image

Huom.

• Kun olet liittänyt laitteen puhelinlinjaan, määritä puhelinverkon asetukset ja faksin vastaanottotila.

• Et voi käyttää puhelimen toimintoja, jotka eivät ole yhteensopivia laitteen kanssa.

• Vahvista, että olet tallentanut käyttäjän faksinumeron ja käyttäjätunnuksen alkuasetusten määrityksen aikana. Voit tarkistaa tallennetut tiedot [Hallinta-asetukset]-kohdan [Käyttäjäasetukset]-kohdassa.