Skannattujen tiedostojen lähettäminen tietokoneen jaettuun kansioon

Voit lähettää skannattuja tiedostoja verkkoon liitetyn tietokoneen jaettuun kansioon ohjauspaneelista.

image

Skannattujen tiedostojen tietokoneen jaettuun kansioon lähettämisen valmistelu

1. Liitä laite verkkoon.

Katso Liittäminen verkkokaapelilla.

2. Määritä IP-osoite, aliverkon peite ja yhdyskäytävän osoite ohjauspaneelissa.

Katso IP-osoiteasetusten määrittäminen.

3. Luo kohdekansio tietokoneen kiintolevylle ja määritä se jaetuksi kansioksi.

Lisätietoja on käyttöjärjestelmän ohjeessa.

4. Tallenna vastaanottajat osoitekirjaan Web Image Monitorissa.

Katso Skannauskohteiden tallentaminen.

Huom.

• Jos käytät Skannaus kansioon -toimintoa verkossa, joka käyttää Active Directory -palvelua, määritä palvelimen nimi ja toimialueen nimi DNS-asetuksissa.