Liittäminen verkkokaapelilla

TÄRKEÄÄ

• Älä liitä laitetta Ethernet-liitännän kautta verkkoon, jonka jännite saattaa olla liian suuri, kuten puhelinverkko. Se saattaa aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun.

Liitä laite tietokoneen verkon kautta noudattamalla alla olevia ohjeita. Valmistele keskitin ja muut verkkolaitteet, ennen kuin liität 10BASE-T- tai 100BASE-TX-kaapelin laitteen Ethernet-liitäntään.

Tärkeää

• Käytä suojattua Ethernet-kaapelia. Suojaamattomat kaapelit aiheuttavat sähkömagneettisia häiriöitä, jotka voivat aiheuttaa toimintahäiriön.

• Laitteen mukana ei toimiteta Ethernet-kaapelia. Valitse verkkoympäristöösi sopiva kaapeli.

1Poista kaapelikansi.

image

2Liitä Ethernet-kaapeli Ethernet-liitäntään.

image

3Liitä kaapelin toinen pää verkkoon (liitä se esimerkiksi verkkokeskittimeen).

4Aseta kaapelikansi paikalleen.

image

Viite

• Tietoja verkkoympäristön asetuksista on kohdassa IP-osoiteasetusten määrittäminen.

• Tietoja tulostinohjaimien asentamisesta verkkoyhteyttä varten on ohjaimet sisältävällä CD-ROM-levyllä.

Liittyvät aiheet

LED-valojen merkitykset