Laitteen käyttäminen skannerina

Skannaustapoja on kaksi: Voit skannata tietokoneesta (TWAIN-skannaus) tai ohjauspaneelista.

Skannaus tietokoneesta

Kun käytät TWAIN-skannausta, voit käyttää laitetta tietokoneen kautta ja skannata asiakirjat suoraan tietokoneellesi.

TWAIN-skannata voi TWAIN-yhteensopivalla sovelluksella, kuten PageManager.

TWAIN-skannaus on mahdollista sekä USB- että verkkoyhteyden kautta.

Skannaus ohjauspaneelista

Ohjauspaneelista skannattaessa skannatut tiedostot voi lähettää sähköpostitse (Skannaus sähköpostiin), FTP-palvelimeen (Skannaus FTP:lle) tai verkossa olevan tietokoneen jaettuun kansioon (Skannaus kansioon).

Ohjauspaneelista voi skannata vain verkkoyhteyden kanssa.

Huom.

• Tämä laite tukee WIA-skannausta, joka on lisämenetelmä alkuperäiskappaleiden skannaukseen tietokoneen avulla USB-yhteyttä käytettäessä. WIA-skannausta voi käyttää vain, jos tietokoneessa on Windows-käyttöjärjestelmä ja WIA-yhteensopiva sovellus. Katso lisätietoja käyttämäsi sovelluksen käyttöoppaasta.