DNS-asetusten määrittäminen

Määritä DNS-asetukset valitsemalla verkkoasetusten sivulta [DNS]-välilehti.

image

DNS-asetukset

Kohta

Kuvaus

DNS-metodi

Valitse, määritetäänkö toimialuepalvelimet manuaalisesti vai haetaanko DNS-tiedot verkosta automaattisesti. Kun [Automaattinen] on valittu, alla olevia kohteita ei voi valita.

Ensisij. DNS-nimipalvelin

Anna ensisijaisen DNS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen DNS-nimipalvelin

Anna toissijaisen DNS-palvelimen IP-osoite.

Domain-nimi

Anna laitteen domain-nimi. Voi sisältää enintään 32 merkkiä.

DNS-odotusaika

Anna sekuntimäärä, jonka laite odottaa, ennen kuin DNS-pyyntö katsotaan aikakatkaistuksi (5-100).

Isäntänimi

Anna laitteelle isäntänimi. Voi sisältää enintään 15 merkkiä.

Huom.

• Jos käytät Skannaus kansioon -toimintoa verkossa, joka käyttää Active Directory -palvelua, määritä palvelimen nimi ja toimialueen nimi DNS-asetuksissa.