Luettelosta valitun tallennetun tiedoston tarkastaminen

Tässä osassa kerrotaan, kuinka tallennettujen tiedostojen luettelosta valittu tiedosto esikatsellaan.

1. Paina [Valitse tiedosto].

Käyttöpaneelin näyttö

Tallennettujen tiedostojen luettelo tulee näytölle.

Lisätietoja tallennettujen tiedostojen listasta saat osasta "Tallennettujen tiedostojen luettelo".

2. Valitse tallennettujen tiedostojen luettelosta tiedosto, jonka haluat tarkistaa.

Voit valita useamman kuin yhden tiedoston.

3. Paina [Esikatselu].

Voit esikatsella valitun tiedoston.

Huom.

• Jos valitset salasanalla suojatun tallennetun tiedoston, salasanan syöttöikkuna avautuu. Valitaksesi tiedoston, syötä oikea salasana ja paina [OK].

Liittyvät aiheet

Tallennettujen tiedostojen esikatseluruutu