Linkin lähettäminen sähköpostitse

Tässä osassa selitetään miten skannatun tiedoston URL-osoitteen voi lähettää sähköpostitse.

Käytä tätä toimintoa mikäli verkkoasetukset estävät liitteiden lähettämisen sähköpostitse.

Tärkeää

1. [Skannerin asetukset]-kohdan [Lähetysasetukset]-välilehdessä, paina [Tallennetun tiedoston lähetystapa] ja valitse [Lähetä linkki].

Katso lisätietoja asetuksen määrittelystä kohdasta "Lähetysasetukset".

2. Palaa alkuperäiseen skannerinäyttöön ja paina [Tallenna tiedosto] valitaksesi [Tal. kiintol. + läh.]-toiminnon.

Jos haluat lähettää linkin sähköpostitse, sinun on valittava [Tal. kiintol. + läh.]. Katso lisätietoja kohdasta "Samanaikainen tallennus ja sähköpostin lähetys".

3. Paina [OK].

4. Määritä sähköpostin vastaanottaja, tee muut tarvittavat asetukset ja lähetä sähköposti.

Katso lisätietoja sähköpostin lähettämisestä kohdasta "Perustietoa tiedostojen lähettämisestä sähköpostitse".

Kohteeseen lähetetään oheisen tapainen viesti:

Esimerkki sähköpostista

5. Napsauta sähköpostikohteessa URL-osoitetta.

Web Image Monitor käynnistyy.

6. Voit katsella, ladata, lähettää tai poistaa tiedostoja Web Image Monitor-ohjelman avulla.

Huom.

• Katso lisätietoja Web Image Monitor-ohjelman toiminnoista ja asetuksista kohdasta Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

• On suositeltavaa, että käytät Web Image Monitoria samassa verkkoympäristössä.

• Vaikka napsauttaisit sähköpostitse lähetetyn tiedoston linkkiä, ympäristöstä riippuen selain ei ehkä käynnisty etkä voi katsella tiedostoa. Mikäli tämä tapahtuu, napsauta samaa linkkiä uudelleen, tai syötä linkki manuaalisesti selaimen osoitekenttään.

• Jos haluat lisätietoja tallennettujen tiedostojen hallinnasta Web Image Monitor-ohjelmalla, napsauta [Ohje] selaimen oikeasta yläkulmasta.

• Voit lähettää URL-osoitteen sähköpostitse ja käyttää Skannaus kansioon -toimintoa samaan aikaan. Tässä tapauksessa, itse tiedosto lähetetään Skannaus kansioon-toiminnon kohteeseen, ei linkki.

• Katso lisätietoja kohdasta "Tallennetun tiedoston lähettäminen".