Allekirjoitetun sähköpostin lähettäminen

Käytä seuraavaa menetelmää liittääksesi tiedostoihin allekirjoituksen ja lähettääksesi ne sähköpostitse.

Tärkeää

1. Paina [Turva].

2. Valitse [Allekirjoitus].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [OK].

Huom.

• The tähän laitteeseen asennettua varmennus-toimintoa (laitteen varmennus) käytetään allekirjoitusten lisäämiseen.

• Web Image Monitor-kohdan S/MIME-asetukset rajoittavat allekirjoituksen lisäämistä. Kysy lisätietoja allekirjoituksia rajoittavista S/MIME-asetuksista Web Image Monitor-pääkäyttäjältä.

• Jos [Aseta erikseen] on valittuna:

Allekirjoituksen voi liittää jokaiseen lähetykseen jos valitset [Allekirjoitus]-kohdassa [Turva].

• Jos [Älä käytä allekirjoitusta] on valittuna:

[Allekirjoitus] ei aukea [Turva]-kohtaa painettaessa.

• Jos [Käytä allekirjoitusta] on valittuna:

Kaikki skannaustiedostot jotka lähetetään sähköpostitse allekirjoitetaan. Et voi poistaa [Allekirjoitus]-toimintoa [Turva]-kohdassa.