Lähetysasetukset

Tässä osassa kerrotaan käyttäjän työkaluista [Lähetysasetukset]-välilehdellä [Skannerin asetukset] -valikossa.

Oletusasetukset näytetään lihavoituna.

Pakkaus (Mustavalkoinen)

Valitse haluatko, että mustavalkoiset tiedostot pakataan.

Oletusasetus on Päällä.

Pakkaaminen lyhentää tiedonsiirtoon kuluvaa aikaa.

Tiedoston siirtoon kuluva aika riippuu tiedoston koosta ja verkon kuormituksesta.

Pakkaus (Harmaasävy/neliväri)

Määritä haluatko, että monitasoiset tiedostot (harmaasävy/neliväri) pakataan.

Oletusasetus on Päällä.

Jos valitset [Päällä], voit määrittää pakkaustason arvojen yksi ja viisi välille.

Kuvan laatu on parempi alemmalla pakkaustasolla, mutta tiedonsiirtoon kuluva aika pitenee vastaavasti.

Tiedoston siirtoon kuluva aika riippuu tiedoston koosta ja verkon kuormituksesta.

Pakattu PDF-tiedosto

Valitse pakkaustaso luodessasi pakattuja PDF-tiedostoja.

Oletusasetus on Normaali.

Sähköpostiviestin maksimikoko

Valitse, haluatko rajoittaa sellaisen sähköpostiviesti kokoa, johon on liitetty kuva.

Oletusasetus on Päällä, 2048 kt.

Kun valittuna on [Päällä], näppäile kokorajoitus (128-102400 Kt) numeropainikkeilla.

Kun SMTP-palvelin rajoittaa kokoa, sovita asetus siihen.

Jaa & lähetä sähköposti

Tämä toiminto on käytössä vain, jos [Sähköpostiviestin maksimikoko] on [Päällä].

Valitse haluatko, että kuva jaetaan ja lähetetään useana viestinä, jos se on suurempi kuin määritetty [Sähköpostiviestin maksimikoko].

Oletusasetus on Kyllä (koon mukaan).

Oletuksena jakamisen maksimimäärä on 5.

Kun valittuna on [Kyllä (koon mukaan)], näppäile numeropainikkeilla jakojen maksimimäärä (2 - 500).

Kun [TIFF] tai [PDF] on valittuna [Monisivuinen]-valikossa kohdassa [Tiedostotyyppi], kuvaa ei jaeta, vaikka valittuna olisi [Kyllä (sivuittain)].

Kun valittuna on [Kyllä (koon mukaan)], eräitä vastaanotettuja tietostoja ei ehkä voi palauttaa. Tämä riippuu sähköpostiohjelmasta.

Kun valittuna on [Ei], sähköpostiviestiä ei lähetetä, jos se on kokorajoitusta suurempi. Näytölle tulee virheilmoitus ja tiedosto hylätään.

Aseta sähköpostiviestin maksimikoko SMTP-palvelimen kapasiteetin mukaan.

Liitä lisätietoa sähköpostiviestistä

Valitse kieli, jolla sähköpostiviestin tiedot kuten otsikko, asiakirjan nimi ja lähettäjän nimi lähetetään.

Jos valitset [Päällä], valitse jokin seuraavista 22 kielestä:

Brittiläinen englanti, Amerikan englanti, saksa, ranska, italia, espanja, hollanti, portugali, puola, tsekki, ruotsi, suomi, unkari, norja, tanska, japani, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, venäjä, hangul, katalaani ja turkki.

Oletusasetus on Päällä, Brittiläinen englanti.

Sähköpostitekstin mallipohjaa ei voi muuttaa.

Yksisivuisten tiedostojen merkkimäärä

Aseta merkkimäärä yksisivuiseen tiedostoon liitettävälle nimelle.

Oletusasetus on 4 merkkiä.

Tallennetun tiedoston lähettäminen sähköpostitse

Määritä sähköpostiasetukset tallennettujen tiedostojen lähettämistä varten. Voit valita [Lähetä tiedosto] tai [Lähetä linkki]. Tätä asetusta voi käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Oletusasetus on Lähetä tiedosto.

• Lähetä tiedosto

Tallennettujen tiedostojen lähettäminen sähköpostitse

• Lähetä linkki

Samanaikainen tallennus ja lähettäminen sähköpostitse

Jos valitset [Lähetä tiedosto], todelliset tiedostot liitetään sähköpostiviestiin.

Jos valitset [Lähetä linkki], sähköpostiviestiin liitetään linkki tidostojen sijaintipaikkaan.

Joa valittuna on [Lähetä linkki] valikossa [Tallennettujen tiedostojen lähettäminen sähköpostitse], saattaa näytölle tulla phishing-varoitus (varoittaa tietojen kalastelusta) vastaanotettuasi tallennetun tiedoston sisältävän viestin. Tämä riippuu sähköpostiohjelmastasi. Voit estää phishing-varoitusten ilmestymisen vastaanotettuasi tallennetun tiedoston sisältävän viestin lisäämällä lähettäjän sähköpostisovelluksen listalle. Katso lisätietoja sähköpostiohjelmasi Ohjeesta.