Tallennetun tiedoston lähettäminen

Tässä osassa selitetään, miten lähetetään tallennettu tiedosto.

Tallennettuja tiedostoja voidaan lähettää sähköpostitse, Skannaus kansioon -toiminnolla tai verkon jakeluskanneria käyttäen.

Tallennettuja tiedostoja voidaan lähettää kahdella eri tavalla sähköpostia käyttäen. [Skannerin asetukset]-kohdassa tehdyt asetukset määrittävät, kumpaa tapaa käytetään. Katso lisätietoja kohdasta "Lähetysasetukset".

Liittyvät aiheet

Tallennettujen tiedostojen lähettäminen