Tallennettujen tiedostojen lähettäminen

Tässä osassa käsitellään lähinnä sitä, kuinka tiedosto valitaan lähettämistä varten.

Katso asianomaiset sivut saadaksesi tallennettujen tiedostojen lähettämistä ja niiden asetuksia koskevia lisätietoja.

1. Paina [Valitse tiedosto].

Käyttöpaneelin näyttö

Tallennettujen tiedostojen luettelo tulee näytölle.

2. Valitse lähetettävä tiedosto.

Voit valita useita tiedostoja.

Valitut tiedostot lähetetään valitsemisjärjestyksessä.

Jos valitset [Jono], ainoastaan valitsemasi tiedostot näytetään lähetysjärjestyksessä.

Lisätietoja tallennettujen tiedostojen valitsemisesta, katso "Tallennettujen tiedostojen luettelo".

3. Paina [OK].

4. Siirry sähköposti-, skannaus kansioon- tai jakeluskannerin näyttöön, mikäli tarpeen.

Saadaksesi näytön vaihtamista koskevia lisätietoja, katso "Siirtyminen sähköpostinäyttöön", "Siirtyminen skannaus kansioon-näyttöön" tai "Siirtyminen verkon jakeluskanneri-näyttöön".

5. Määritä kohde ja muut tarpeelliset asetukset.

Katso lisätietoja tiedoston lähettämisestä sähköpostitse tai Skannaus kansioon -toiminnon avulla tai tiedoston jakelusta kohdasta "Tiedostojen lähettäminen sähköpostitse", "Skannaus kansioon -toiminnon käyttö", tai "Tiedostojen jakelu".

6. Paina [Aloita] -näppäintä.

Tallennettu tiedosto lähetetään.

Huom.

• Jos valitset salasanalla suojatun tallennetun tiedoston, salasanan syöttöikkuna avautuu. Valitaksesi tiedoston, syötä oikea salasana ja paina [OK].

• Kun URL-osoite on lähetetty sähköpostin kautta, vastaanottaja voit avata tallennetun tiedoston klikkaamalla URL-linkkiä. Lisätietoja saadaksesi, katso "URL-osoitteen lähettäminen sähköpostitse".

• Voit salata sähköpostin tai liittää siihen allekirjoituksen. Lisätietoja saadaksesi, katso "Sähköpostien turva-asetukset".