Skannattujen tiedostojen lähettäminen WSD:llä

Tässä osiossa selostetaan perustoiminto skannattujen tiedostojen lähettämisestä WSD:llä.

Tärkeää

1. Tarkista, ettei aiempia asetuksia ole.

Mikäli edellinen asetus on voimassa, paina [Tyhjennä valinnat] -painiketta.

2. Jos esiin tulee Sähköposti- tai Skannaus kansioon -näyttö, siirry WSD-skannerinäytölle.

Katso lisätietoa kohdasta "Siirtyminen WSD-skannerinäyttöön".

Käyttöpaneelin näyttö

3. Aseta alkuperäiset.

4. Valitse tarvittaessa [Skannausasetukset] määrittääksesi skannerin asetukset.

Käyttöpaneelin näyttö

Huomaa, että vain [Poista reuna] voidaan määritella suoraan tällä laitteella. Määrittele muut skannausasetukset asiakastietokoneella. Katso lisätietoja kohdasta "Skannausprofiilin muuttaminen".

5. Mikäli tarpeen, määritä skannauksen valotus.

Katso lisätietoja kohdasta "Tummuuden säätäminen".

6. Valitse tarvittaessa [Alkup. syöttötapa] määrittääksesi asetukset, kuten alkuperäisen suunnan.

Katso lisätietoja kohdasta "Alkuperäisen syöttötavan asettaminen".

7. Määritä kohde.

Katso lisätietoja kohdasta "Asiakastietokoneen määrittely".

8. Paina [Aloita]-näppäintä.

Kun skannaat useita kohteita, aseta seuraava skannattavaksi vasta, kun edellinen skannattu tiedosto on lähetetty.

Huom.

• Jos käytät tätä laitetta WSD-skannerina, voit määritellä vain yhden kohteen skannaustehtävää kohti.

• Esikatselu ei ole käytettävissä. Kun olet painanut [Aloita], voit katsoa skannattuja kuvia tietokoneellasi.

• Voit poistaa määrätyn kohteen painamalla uudelleen kohdetta tai [Tyhjennä/Seis]-painiketta.

• Mikäli haluat peruuttaa skannauksen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

• Et vo tallentaa tiedostoja, jotka on skannattu laitteen WSD-toiminnolla.

• Et voi lähettää laitteelle tallennettuja tiedostoja WSD-toiminnolla.

• Et voi skannata alkuperäisiä dokumenteja samaan aikaan kuin muita skannataan.

• Kun skannaat kaksipuolisia dokumentteja, [Sivun aukeamissuunta] on määritelty arvolle [Pitkä sivu].

• Jos skannaaminen kestää liian kauan, saatetaan tietokone aikakatkaista, jolloin esiin tulee virheilmoitus [Automaattinen skannaus epäonnistui]. Jos näin tapahtuu, skannaustiedosto lähetetään uudelleen. Voit tarkistaa lähetyksen onnistumisen laitteen skannaustietonäytöltä tai asiakastietokoneelta. Katso lisätietoja kohdasta "Skannaustiedot".

• Jos skannaus ei käynnisty painettuasi [Aloita], laitetta ei ehkä ole kytketty tietokoneeseen tai profiili on konfiguroitu väärin. Katso lisätietoja kohdasta "Laitteen kytkeminen asiakastietokoneeseen" tai "Uuden skannausprofiilin luominen".

• Kun skannatut tiedostot on lähetetty, niiden kohdeasetukset tyhjennetään automaattisesti. Jos haluat säilyttää nämä tiedot, kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältä.