Vaihtaminen WSD-skannerinäyttöön

Tässä osiossa selostetaan vaihtaminen nykyisestä näytöstä WSD-skannerinäyttöön.

Kun näkyvissä on sähköpostinäyttö, Skannaa kansioon -näyttö tai verkkojakelunäyttö, voit vaihtaa WSD-skannerinäyttöön seuraavalla tavalla.

1. Paina [Vaihda kohde].

Käyttöpaneelin näyttö

Esiin tulee [Vaihda kohdelista]-näyttö.

2. Paina [WSD] ja sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Esiin tulee WSD-skannerinäyttö.

Huom.

• Et voi vaihtaa näyttöä, jos sähköpostia tai muita kohteita juuri määritellään. Voit poistaa määritetyn kohteen tuomalla sen näyttöön ja painamalla sitten [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

• Jos et käytä verkkojakelutoimintoa, [WSD-kohde] on näkyvissä [Vaihda kohde]-näkymän sijasta. Siirry WSD-skannerinäytölle painamalla [WSD-kohde].

• [Vaihda kohdelista] tai [WSD-kohde] on näkyvissä vain silloin, kun WSD-skanneritoiminnon asetukseksi on valittu [Päällä] Web Image Monitorin avulla. Katso lisätietoja tästä asetuksesta kohdasta "Valmistelu tiedostojen lähettämiseksi WSD-skannerilla".