Sähköpostivahvistus lähetyksille

Kun olet käyttänyt LAN-faksia, tämä toiminto lähettää viestintätulokset tietokoneeseen sähköpostitse.

Kun olet suorittanut [Lähetä]- tai [Tulosta & Lähetä] -toiminnon LAN-faksin avulla ja lähetys onnistui, lähetetään sähköpostiviesti lähetystuloksesta.

Tuloksesta lähetetään ilmoitus sähköpostitse, kun tulostus on valmis tai jos laitteen ja tietokoneen välisessä tietoliikenteessä tapahtuu virhe.

1. Paina [Sähkpostiasetukset]-välilehteä.

2. Valitse [Ilmoita]-valintaruutu kohdasta [Sähköpostitulokset].

3. Näppäile vastaanottaja.

Jos kirjoitat sähköpostiosoitteen suoraan, napsauta [Määritä kohteet]-painiketta, ja kirjoita sitten sähköpostiosoite [Määritä kohteet]-kenttään.

Kun kirjoitat laitteelle tallennettua osoitetta, valitse [Laitteen osoite] ja kirjoita vastaanottajan kohdenumero [Laitteen osoite]-ruutuun.

[Laitteen osoite]-ruutu ei ole käytettävissä, jos [Määritä kohteet] on valittuna, etkä voi kirjoittaa mitään tekstikenttään.

4. Paina [Lähetä] tai [Tulosta & Lähetä].