LAN-faksin tulosraportti

Tässä jaksossa käsitellään LAN-faksiraporttia.

Jos "Sähköposti läh.tulos" -asetuksena on "Ilmoita", jos laitteessa on riittämättömästi Internet-faksilähetyksen asetuksia tai jos "Automaattinen lähettäjän nimi" -asetuksena on "Pois", ei sähköpostin lähetystulosta tai LAN-Fax tuloksen sähköposti-ilmoitusta lähetetä ja lähetystulosraportti tai LAN-Fax raportti tulostuu. Ellei "Sähköposti läh.tulos" -kohdan "Lähettäjän nimi" -asetuksena ole päällä, LAN-Fax raportti tulostuu.