Lähetyksen tarkistaminen LAN-faksiohjaimella

Voit tarkistaa LAN-faksiohjaimen avulla lähetettyjen tiedostojen tiedot käyttämällä SmartDeviceMonitor for Admin-, SmartDeviceMonitor for Client- tai Web Image Monitor -ohjelmaa.

Katso tarkistettavien lähetystulosten enimmäismäärä kohdasta "Suurimmat sallitut arvot".

Voit myös tallentaa raportin sisällön tietokoneelle CSV-tiedostoina käyttäen SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelman [Lataa faksin loki] -toimintoa.