Muistilukolla varustetun asiakirjan tulostaminen

Tulostaa muistilukolla varustetut asiakirjat.

Kyseessä on turvallisuustoiminto, jonka tarkoitus on estää muiden käyttäjien luvaton pääsy asiakirjoihisi. Jos muistilukolla varustetun tiedoston vastaanotto on otettu käyttöön, kaikki vastaanotetut asiakirjat tallennetaan muistiin eikä niitä tulosteta automaattisesti. Jos haluat tulostaa asiakirjan, sinun on syötettävä muistilukon koodi.

Kun laite on vastaanottanut muistilukolla varustetun asiakirjan, luottamuksellisen tiedoston (Toimintoruutukuva) merkkivalo vilkkuu.

Ennen tämän toiminnon käyttöä on tehtävä seuraavat valmistelut Faksin asetukset -valikossa.

Lisätietoja varten näistä asetuksista katso "Faksin asetukset".

Tärkeää

1. Tarkista, että luottamuksellisen tiedoston merkkivalo vilkkuu.

Luottamuksellisen tiedoston merkki

2. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Tul. muistilukko].

Jos muistilukko asetetaan päälle, mutta muistilukolla varustettuja asiakirjoja ei ole vastaanotettu, näytössä näkyy viesti: "Ei vastaanotettuja tiedostoja.". Paina [Poistu].

4. Näppäile nelinumeroinen muistilukon tunnus numeronäppäimillä ja paina [Aloita]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä] ja yritä uudelleen.

Jos haluat peruuttaa tulostuksen, paina [Peruuta].

Jos muistilukon tunnus ei ole oikein, näytössä näkyy viesti: "Koodi ei vastaa tallennettua muistilukon koodia.". Paina [Poistu], tarkista muistilukon koodi ja yritä uudelleen.

5. Paina [Poistu].

Esiin tulee valmiusnäyttö.