SMTP:n kautta vastaanotettujen sähköpostien reitittäminen

SMTP:llä vastaanotettu sähköposti voidaan reitittää muihin faksilaitteisiin.

Esimerkki SMTP:n kautta vastaanotetun sähköpostin reitittämisestä

Tärkeää

Alkuperäinen lähettäjä voi pyytää toiseen faksilaitteeseen lähetetyn sähköpostin siirtoa määrittämällä sähköpostiosoitteen seuraavasti:

Faksinumero

fax=määränpään faksinumero@tämän laitteen isäntänimi.domain-nimi

Esimerkki: jos haluat siirtää viestin faksinumeroon 212-123-4567, valitse:

fax=2121234567@abc.yritys.com

Kohdeluetteloon tallennettu vastaanottaja

fax=Teräväenintään viisinumeroinen kohdenumero@tämän laitteen isäntänimi.domain-nimi

Esimerkki: jos haluat siirtää viestin numeroon 00001:

fax=Terävä00001@abc.yritys.com

Kohdeluetteloon tallennettu ryhmävastaanottaja

fax=TeräväAsteriskiAsteriskienintään viisinumeroinen kohdenumero@tämän laitteen isäntänimi.domain-nimi

Esimerkki: kun haluat siirtää viestin ryhmään 00004 tallennettuun määränpäähän:

fax=TeräväAsteriskiAsteriski00004@abc.yritys.com