Manuaalinen valinta

Nosta ulkoisen puhelimen luuri ja valitse numero. Jos kuulet puheäänen, jatka keskustelua normaalin puhelinkeskustelun tapaan.

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Nosta puhelimen luuri.

Kuulet valintaäänen.

3. Valitse numero.

Käyttöpaneelin näyttö

Laite soittaa vastaanottajan numeroon välittömästi.

Jos teet virheen, aseta kuuloke paikalleen ja yritä uudelleen alkaen vaiheesta 2.

4. Kun yhteys muodostuu ja kuulet korkean merkkiäänen, lähetä faksi painamalla [Aloita]-näppäintä.

Jos kuulet puheäänen, ilmoita vastaanottajalle, että haluat lähettää asiakirjan (pyydä heitä vaihtamaan faksitoimintoon).

Lähetys käynnistyy.

5. Laita luuri paikalleen.

Jos haluat peruuttaa lähetyksen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä ja poista alkuperäiset asiakirjat.

Lähetyksen jälkeen esiin tulee valmiusnäyttö.