Vastaanottajien määrittäminen osoitekirjan avulla

Kun vastaanottajia on tallennettu vastaanottajaluetteloon, voit määrittää vastaanottajan valitsemalla luettelosta vastaavan näppäimen.

Tallennettu nimi tulee näkyviin vastaanottajanäppäimeen.

Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi faksin, IP-faksin, Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

Tärkeää

1. Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi faksin, IP-faksin, Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

2. Paina nimiönäppäintä, jonne vastaanottajan tiedot on tallennettu.

Jos haluat esimerkiksi esiin New Yorkin toimiston faksinumeron, joka on tallennettu nimiöön "LMN", paina [LMN].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina vastaanottajanäppäintä, johon haluamasi vastaanottaja on tallennettu.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluamasi Vastaanottajanäppäin ei näy, painamalla [Ylänuolinäppäin] ja [Alanuolinäppäin] voit selata listaa.

Voit peruuttaa valinnan myös painamalla -näppäintä.

Jos haluat valita lisää vastaanottajia, toista vaiheet 2 ja 3.

Vastaanottaja määritetään ja vastaanottajanäppäin korostuu.

4. Paina [Aloita]-näppäintä.

Liittyvät aiheet

Nimiön vaihto osoitekirjassa