Suoravalinta

Suoravalintatoiminnon avulla voit valita numeron, ja valintaääni kuuluu samalla laitteen sisäisestä kaiuttimesta.

Voit lähettää faksin ja tarkistaa yhteyden toiminnan.

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Paina [Suoraval].

Käyttöpaneelin näyttö

Sisäisestä kaiuttimesta kuuluu matala ääni.

Jos haluat perua tämän toiminnon, paina [Suoraval.]-näppäintä uudelleen.

3. Valitse numero.

Käyttöpaneelin näyttö

Laite soittaa vastaanottajan numeroon välittömästi.

Jos teet virheen, paina [Suoraval.]- tai [Tyhjennä valinnat]-näppäintä ja yritä uudelleen.

4. Kun yhteys muodostuu ja kuulet korkean merkkiäänen, paina [Aloita]-näppäintä.

Lähetys käynnistyy.

Jos haluat peruuttaa lähetyksen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä ja poista alkuperäiset asiakirjat.

Lähetyksen jälkeen esiin tulee valmiusnäyttö.