Lähettäjäasetukset

Valitse käyttäjä, jonka haluat määrittää lähettäjäksi.

Jos lähettäjän sähköpostiosoite on ohjelmoitu kohdelistaan, lähettäjä saa lähetystulokset sähköpostitse.

Jos otat lisäksi käyttöön lähettäjän nimileiman, tallennettu lähettäjänimi (käyttäjänimi) näkyy vastaanottajan viestissä, luetteloissa ja raportissa.

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Paina [Lähettäjän nimi].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Valitse lähettäjä.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat valita lähettäjän määrittämällä osoitekirjaan tallennetun kohdenumeron, paina [Kohdenumero].

Jos haluat etsiä lähettäjää osoitekirjasta, paina [Etsi].

Jos vastaanottajan suojauskoodi on asetettu, syöttönäyttö tulee näkyviin. Näppäile vastaanottajan suojauskoodi numeronäppäimillä ja paina [OK].

4. Vahvista valittu lähettäjä ja paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Jos haluat tulostaa lähettäjän nimen vastaanottajan arkille, paina [Leimaa läh. nimi].

Jos otat tämän toiminnon käyttöön, lähettäjänimi (käyttäjänimi) näkyy vastaanottajan arkilla, luetteloissa tai raportissa.

Käyttöpaneelin näyttö

6. Jos haluat vahvistaa lähetystulokset sähköposti-ilmoituksella, paina [Lähetystulos s-postilla]-näppäintä.

Jos lähettäjän sähköpostiosoite on tallennettu, voit lähettää lähetystulokset tallennettuun sähköpostiosoitteeseen.

Käyttöpaneelin näyttö

7. Paina [OK].

Esiin tulee valmiusnäyttö.

Tarkista asetukset painamalla [Lähettäjän nimi].

8. Määritä vastaanottaja ja paina sitten [Aloita]-näppäintä.