Etsi kohdenumerolla

Tässä jaksossa selostetaan, miten voit etsiä vastaanottajaa määrittämällä vastaanottajien luetteloon tallennetun kohdenumeron.

1. Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi faksin, IP-faksin, Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Kohd.nro].

Esiin tulee kohdenumeron näyttö.

3. Syötä tallennusnumero numeronäppäimillä ja paina [Toimintanäppäin].

Käyttöpaneelin näyttö

Vaikka kohdenumero näkyy tavallisesti viisinumeroisena lukuna, kohdenumeron ensimmäistä nollaa ei tarvitse antaa.

Virheen sattuessa paina [Tyhjennä], ennen kuin painat [Toimintanäppäin] ja yritä sitten uudestaan.

4. Paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Näyttöön ilmestyy kohdenumeroa vastaava vastaanottaja.