Lähetys kansiokohteisiin (kansiokohteet)

Kun vastaanottajia on tallennettu vastaanottajaluetteloon, voit määrittää vastaanottajan valitsemalla luettelosta vastaavan näppäimen.

Tärkeää

1. Painamalla [Kansio] voit vaihtaa lähetystavaksi kansion.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Painamalla [Tiedostotyyppi] voit määrittää tiedostotyypin.

Käyttöpaneelin näyttö

Valitse [TIFF] tai [PDF] ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Painamalla Kohde-näppäintä voit määrittää vastaanottajan.

Käyttöpaneelin näyttö

4. Valitse seuraava vastaanottaja.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat lisätä vastaanottajan, paina seuraavaa Kohde-näppäintä.

Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi faksin, IP-faksin, Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

5. Paina [Aloita]-näppäintä.