SMTP-palvelimen ohittaminen

Voit lähettää sähköpostifakseja suoraan vastaanottajille ilman SMTP-palvelinta.

Yleensä Internet-faksi lähetetään SMTP-palvelimen kautta. Tässä toiminnossa kuitenkin vastaanottavan sähköpostiosoitteen domain-osa luetaan SMTP-palvelimen osoitteeksi ja lähetykset ohittavat SMTP-palvelimen. Koska tämä pienentää palvelimen kuormitusta, voit lähettää Internet-fakseja ilman palvelimelta määränpäähän kuluvaa siirtoaikaa.

Tärkeää

Vastaanottaja voidaan määrittää kahdella eri tavalla:

Määrittämällä vastaanottajan isäntänimi

Määritä vastaanottajan sähköpostiosoite lisäämällä toisen osapuolen isäntänimi sähköpostiosoitteen toimialueosaan. Määritä @-merkin jälkeinen osa seuraavasti: "isäntänimi", ".(piste)" ja "domain-nimi".

xxxx@toisen osapuolen isäntänimi.toimialueen nimi

Jos esimerkiksi toisen osapuolen sähköpostiosoite on "abc@defcompany.com" ja isäntänimi on "HOST":

abc@HOST.defcompany.com

Määrittämällä vastaanottajan IP-osoite

Määritä vastaanottajan sähköpostiosoite vaihtamalla sähköpostiosoitteen toimialueosa toisen osapuolen IP-osoitteeseen.

xxxx@[toisen osapuolen IP-osoite]

Jos esimerkiksi toisen osapuolen sähköpostiosoite on "abc@defcompany.com" ja IP-osoite on "192.168.1.10",

abc@[192.168.1.10]

SMTP-palvelin ohitetaan seuraavien ohjeiden mukaan

1. Paina [SMTP].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Ei].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [OK].