Lähetys IP-faksilla (IP-faksin vastaanottajat)

Tässä jaksossa selostetaan vastaanottajan määrittäminen IP-faksilähetyksiin.

Kun käytät IP-faksilähetystä, määritä IP-faksin kohde (IP-osoite, isäntänimi tai alias-puhelinnumero) faksinumeron tilalle.

Tärkeää

1. Varmista, että [Faksi] on valittu.

2. Paina [Käsinsyöttö].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Syötä IP-faksin osoite, ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos näppäilet väärän merkin, paina [], [], [Palautus] tai [Poista kaikki]. Näppäile merkit sitten oikein.

Jos haluat vaihtaa IP-faksin vastaanottajan painettuasi [OK], paina [Muok kohde], syötä IP-faksiosoite uudelleen ja paina sitten [OK].

4. Jos haluat lisätä vastaanottajan, paina [Lisää].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Valitse seuraava vastaanottaja.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat lisätä toisen vastaanottajan, toista vaiheet 4 ja 5.

Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi faksin, IP-faksin, Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

6. Paina [Aloita]-näppäintä.

Laite alkaa skannata alkuperäistä ja tallentaa sen muistiin. Kun skannaus päättyy, tiedonsiirron merkkivalo syttyy ja lähetys alkaa.

Liittyvät aiheet

Kun käytetään gatekeeper-palvelinta tai SIP-palvelinta
Porttinumeron asetus