Äänen lisääminen

Toiminnon avulla pulssivalintalinjaan liitetty laite pystyy lähettämään äänitaajuussignaaleja (jos esimerkiksi haluat käyttää äänitaajuusvalintalinjan erikoispalveluja).

Kun painat [Ääni]-näppäintä, laite valitsee numeron äänitaajuussignaaleja käyttäen.

Tässä osiossa selitetään, kuinka äänitoimintoa käytetään esimerkiksi Suoravalinta-toiminnon yhteydessä.

1. Paina [Suoraval].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Näppäile faksinumero numeronäppäimillä.

3. Paina [Ääni].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Näppäile numeronäppäimillä numero.

5. Paina [Aloita]-näppäintä.

Lähetys käynnistyy.

Jos haluat peruuttaa lähetyksen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä ja poista alkuperäiset asiakirjat.

Lähetyksen jälkeen esiin tulee valmiusnäyttö.