Sähköpostilähetys

Tämä laite lähettää faksitoiminnon avulla skannattuja asiakirjoja verkon kautta tietokoneisiin.

Määritä tietokoneen sähköpostiosoite.

Sama asiakirja voidaan lähettää samanaikaisesti sähköpostiosoitteeseen, kansio-osoitteeseen, faksiosoitteeseen, IP-faksiosoitteeseen ja Internet-faksiosoitteeseen. Jos samalla kertaa määritetään vastaanottavan faksin numero (toisen osapuolen faksi) ja kohdekansio omassa tietokoneessa, voidaan lähetettyä asiakirjaa katsella omassa tietokoneessa.

Sähköposti-/kansiolähetyksissä voit valita lähetettäväksi asiakirjan tiedostomuodoksi PDF tai TIFF.

Kuva sähköpostilähetyksestä

Liittyvät aiheet

Toiminnot, joita ei voi käyttää sähköpostilähetyksessä
Sähköpostin salaus