Lähetys kansioon

Tämä laite lähettää faksitoiminnon avulla skannattuja asiakirjoja verkon kautta tietokoneisiin.

Määritä polku vastaanottavaan kansioon.

Kansioon lähettämistä varten on osoitekirjaan ensin tallennettava kansion polku. Sen jälkeen valitaan lähetys- (yhteys)-protokollaksi SMB, FTP tai NCP.

Kansio-osoitteeseen lähetettäessä voidaan lähetettävän asiakirjan tiedostomuodoksi valita PDF tai TIFF.

Sama asiakirja voidaan lähettää samanaikaisesti kansio-osoitteeseen, faksiosoitteeseen, IP-faksiosoitteeseen, Internet-faksiosoitteeseen ja sähköpostiosoitteeseen.

Jos samanaikaisesti määritetään vastaanottava faksinumero (toisen osapuolen faksissa) ja omassa tietokoneessa oleva kansio-osoite, voidaan lähetettyä asiakirjaa katsella omassa tietokoneessa.

Liittyvät aiheet

Toiminnot eivät käytössä kansiolähetyksissä