KäyttöoppaatSisältöKaikki otsikotVersiohistoriaOhje
Tulostimen käyttöohje
Lue tämä ensin
Laitteen valmistelu
Tässä kappaleessa kerrotaan laitteen ja tietokoneen liitännästä sekä tulostinohjaimen asentamisesta.
Tulostinohjaimen asetukset
Tässä kappaleessa selitetään tulostimen ominaisuudet ja miten tulostimen asetuksiin voi tehdä muutoksia.
Muita tulostustoimintoja
Tässä kappaleessa selitetään eri tulostustoiminnot, kuten mallitulostus, salattu tulostus, viivästetty tulostus, tallennustulostus ja PDF-suoratulostus.
Tulostaminen suoraan digitaalikamerasta (PictBridge)
Tässä kappaleessa kuvataan tulostamista suoraan digitaalikamerasta.
Tallentaminen ja tulostus asiakirjapalvelimella
Tässä kappaleessa selitetään asiakirjapalvelimen toiminnot.
Tulostimen ominaisuudet
Tässä kappaleessa kuvataan Tulostimen asetuksissa olevia käyttäjän työkaluja. Katso lisätietoja tulostimen asetuksista kohdassa "Käyttäjän työkalujen käyttö".
Liite