KäyttöoppaatSisältöKaikki otsikotVersiohistoriaOhje
Verkko- ja järjestelmäsasetukset-opas
Lue tämä ensin
Järjestelmäasetukset
Tässä luvussa selostetaan Järjestelmäasetukset-valikon käyttäjän työkaluja. Katso lisätietoja Järjestelmäasetuksiin pääsystä kohdasta "Käyttäjän työkalut".
Laitteen liittäminen
Tässä luvussa kerrotaan, miten laite liitetään verkkoon ja miten verkkoasetukset määritetään.
Tulostinpalvelimen käyttäminen
Tässä luvussa kerrotaan, kuinka laite määritetään verkkotulostimeksi.
Tulostimen valvonta ja konfigurointi
Tässä luvussa kerrotaan tulostimen valvonnasta ja konfiguroinnnista.
Osoitteiden ja käyttäjien tallentaminen faksi-/skanneritoiminnoille
Tässä luvussa kerrotaan, kuinka kohteita ja käyttäjiä tallennetaan osoitekirjaan. Katso lisätietoja Järjestelmäasetukset-valikon käyttämisestä kohdasta "Järjestelmäasetusten käyttäminen".
Windowsin erityistoiminnot
Tässä luvussa kerrotaan, kuinka tiedostoja tulostetaan suoraan Windowsista tai Bluetooth-laitteilla.
Liite