Automatische e-mailmelding

1Log in op Web Image Monitor in beheerdermodus.

2Klik op [Configuratie] in het menugedeelte en vervolgens op [Automatische e-mailmelding] in het gedeelte [Apparaatinstellingen].

Het dialoogvak om instellingen voor de melding in te voeren, verschijnt.

3Voer de volgende instellingen in:

• Meldingsbericht: u kunt dit naar behoefte instellen. Bijvoorbeeld: de plaats van het apapraat, de contactgegevens van de onderhoudsverantwoordelijke.

• Items in de kolom Te melden groepen: adressen voor e-mailmeldingen kunnen worden gegroepeerd zoals nodig.

• Items in de kolom Selecteer groepen/items om te melden column: selecteer groepen voor elk meldingstype, zoals apparaatstatus en fout.

Om gedetailleerde instellingen in te voeren voor deze items, klikt u op [Bewerken] naast [Gedetailleerde instellingen van elk item].

4Klik op [OK].

5Klik op [Uitloggen].

6Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Raadpleeg "Web Image Monitor gebruiken" voor meer informatie over Web Image Monitor.

• Raadpleeg de Help-functie van Web Image Monitor voor meer informatie over de instellingen.